dijous, 5 de juny del 2008

Declaració de intencions i principis

Aquest blog vol ser lloc d'encontre, expressió i mostra de tot alló que tracti, analitzi i enfatitzi, les sabates de taló amb especial atenció en la seva vessant més fetixiste. Es vol primar el caràcter eròtic que els talons tenen. El seu ús com a objectes de desig i instruments sexuals, el seu caracter de dominació tant femenina com masculina, la seva funció en la seducció i en definitiva, qualsevol lligam que tinguin amb les arts amatòries.

El blog vol convertir-se en una eina d'expressió sincera i clara, tant pel mateix conductor del blog com pels col·laboradors, dels seus sentiments, pensaments, fantasies i experiencies vers les sabates de taló.

Cal deixar clar però, que aquesta franquesa no s'ha de confondre amb actituds vulgars ni un llenguatge barruer. El bloc no vol ser cultiu ni promoure actituds grolleres i les combatrà en la mesura del possible. Així doncs, es demana als participants el capteniment amb la paraula just per explicar sense ometre detalls ni ofendre.

Finalment, deixar clar que tothom és benvingut a participar al blog. Que sempre que es respectin les regles aquí expressades i les formes elementals de l'educació tota opinió o experiència serà mereixedora del més absolut respecte.

Nota Final: Perdoneu el to serimoniós i quasi institucional, ja aniré relaxant-me...